Boston Spa

Boston Spa

Client

Mr & Mrs Jones

Year

2015

Location

Leeds, West Yorkshire

Carter Grice were commissioned to rennovate the interior of a large stone extension incorporating a complete re-roofing using second hand slate, associated leadwork and full internal re-ordering to provide enlarged living and utility space to 2 floors.

The removal of an existing staircase and walls, and the incorporation of structural support to upper floors and walls. The construction of new internal partition walls to form ground floor cloakrooms, utility room and first floor bedroom suite including ensuite bathroom and dressing room.

A new plaster cornice was fixed in the bedroom. The external walls were fully insulated and boarded as were the ceilings and roof space.

A project worked upon by Carter Grice